Bestellen & Betalen

GARENENZO

Bij Garenenzo verkopen wij hobbymaterialen, vooral op het gebied van borduren en hobbymaterialen voor kinderen.

Wij proberen het kopen in onze winkel zo makkelijk mogelijk te maken, door een logische indeling van de productgroepen, uitgebreide productomschrijvingen met duidelijke afbeeldingen en een eenvoudige bestelprocedure.

 

BESTELLEN :

Wanneer je iets bestelt bij Garenenzo ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Hierin staat het totaal van je bestelling en eventueel de betaalgegevens (wanneer je kiest voor vooraf overmaken). Heb je deze mail niet binnen 24 uur ontvangen en staat hij ook niet bij je ongewenste mail, neem dan even contact op via info@garenenzo.nl

 

BETALEN :

Je kunt bij ons veilig betalen met IDEAL en voor Belgische klanten met MISTER CASH/BANCONTACT. Met beide maak je gebruik van de vertrouwde bankomgeving van je eigen bank. Zodra je betaald hebt krijgen wij direct bericht en kunnen wij je bestelling snel verzenden. Ook krijg je zelf een bevestiging dat de betaling gelukt is.

Tevens kun je bij ons betalen via PAYPAL. Zodra je betaalt hebt krijgen wij hiervan ook direct een bericht en kunnen we de bestelling snel verzenden. Ook krijg je zelf een bevestiging dat de betaling is gelukt. VOOR EEN PAYPAL BETALING BRENGEN WIJ € 0.50 KOSTEN IN REKENING.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor VOORAF OVERMAKEN en betalen via INTERNETBANKIEREN of een PAPIEREN OVERSCHRIJVING. Deze laatste duurt meestal wel iets langer. Een overschrijving via internetbankieren duurt meestal 1 werkdag. Het kan dus gebeuren dat de bestelling de volgende dag pas wordt verstuurd. Je bestelling wordt verzonden, zodra wij de betaling hebben ontvangen. Voor Belgische klanten duurt het soms een paar dagen voor de betaling is bijgeschreven.

Ons rekeningnummer is NL60 RBRB 0851256694 en staat vermeld op de orderbevestiging en op de factuur.

 

GRAAG BETALEN BINNEN 5 DAGEN :

Bestelde artikelen worden 5 dagen voor je gereserveerd. Hebben wij na 5 dagen nog geen betaling ontvangen dan ontvang je een mail met het verzoek om binnen 3 dagen het bedrag alsnog over te maken. Hebben wij na deze 3 dagen nog geen betaling ontvangen dan gaan de artikelen terug in winkel en vervalt de bestelling.

Mocht je om wat voor reden dan ook de bestelling niet door willen laten gaan, laat het ons dan even weten per mail. Dan kunnen wij de artikelen gewoon terug in de winkel plaatsen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 garenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel